Irena Ioana Șoș

Consultant
Market Entry and Business Development

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucureşti

+40 21 207 91 46
+40 21 223 15 38
Trimite un e-mail

Servicii

AHK România a sărbătorit în luna septembrie 2012 zece ani de la înființare. Am crescut alături de mediul de business german din România și ne-am îmbunătățit și diversificat constant serviciile de consultanță. Având o echipă de 20 angajați, suntem unul din principalii parteneri pentru companiile germane interesate de a investi în România. Am consiliat companiile în diverse probleme, fie prin serviciile proprii fie prin recomandarea unui partener competent.

Consiliem în special IMM-urile, însă și concernele se numără printre clienții noștri mulțumiți.

Ce ne deosebește față de alte companii de consultanță este neutralitatea, dar și relațiile strânse pe care le întreținem cu autoritățile publice și locale din ambele țări. În plus, deținem o experiență îndelungată în consilierea companiilor din domenii economice diverse și care au cerințe diferite.

Scopul nostru este de a prezenta oamenilor de afaceri germani România în mod obiectiv, sub toate aspectele ei economice, și de a ghida antreprenorii români către piața germană. Ne atingem acest scop prin broșura noastră anuală, prin anunțuri regulate în newsletter-ele noastre despre evoluția economiei românești, cadrul legislativ și politic, prin prezența noastră la evenimente de profil și târguri în Germania și România cât și prin numeroase întâlniri de consiliere individuale.

Urmăriți oferta noastră de servicii și contați pe ajutorul nostru!

Contactați-ne!

Sorry, no attachments exist.