Industria de prelucrare a maselor plastice

Germania este cel mai mare producător de mase plastice din Europa, reprezintă 35% din producția totală de mase plastice a Europei.
Lanțului valoric al acestei industrii în Germania include producătorii și procesatorii de mase plastice, producătorii de mașini pentru prelucrarea maselor plastice și reciclatorii de mase plastice si cauciuc.

Acest segment al industriei generează o cifră de afaceri anuală de peste 90 de miliarde de euro, peste 6% din producția industrială internă și joacă un rol important în furnizarea de produse și soluții noi și inovatoare pentru o serie de industrii-cheie, inclusiv inginerie auto, mecanică, ambalaje, inginerie electrică și industria construcțiilor. În plus, materialele plastice sunt utilizate în industria medicală, a mobilei și bunurilor de uz casnic, precum și în agricultură.

Producătorii de materiale plastice din Germania, industria de prelucrare, instituțiile de cercetare în domeniu și centrele de excelență, cu infrastructura, know-how-ul și rezultatele lor în cercetare și dezvoltare, stabilesc standardele internaționale în domeniu.

Companiile străine situate în Germania beneficiază de avantajele pieței unice europene și de structurile existente de-a lungul întregului lanț de valori, având acces la clustere inovatoare și de cercetare de înaltă calitate.

Sorry, no attachments exist.