Industria IT&C

Piața IT&C germană este una dintre cele mai mari din Europa. Companiile mici și mijlocii constituie atât un motor al inovării, cât și o bază solidă de clienți pentru soluțiile IT&C „Made in Germany“.

Tot mai multe companii multinaționale decid să își desfășoare activitatea în Germania, cu scopul de a beneficia de forța de muncă de specialitate, infrastructura ultra-modernă, evoluțiile salariale moderate, rata mare de productivitate în Europa și sistemul competitiv de impozitare.

Piața de software reprezintă ca valoare aproximativ un sfert din piața europeana de software.

Marii jucători precum IBM, Microsoft, Oracle și SAP sunt prezenți pe piața germană de software. Cu toate acestea, piața este caracterizează de numărul mare de IMM-uri active în acest domeniu, foarte dinamice și extrem de specializate. Companiile mijlocii domină peisajul economic și industrial al Germaniei, oferind o mare diversitate de firme foarte specializate în diversele sub-segmente ale pieței, cu prezențe pe piața mondială.

Există de asemenea, oportunități promițătoare de dezvoltare și pentru jucătorii nou-intrați pe piață. Cel mai mare potențial îl au furnizorii de produse și servicii software specializate pe diversele branșe ale industriei.

Sorry, no attachments exist.