Industria aerospațială

Industria aerospațială germană s-a bucurat de un succes fără precedent de-a lungul ultimelor două decenii. De la mijlocul anilor 90 veniturile din industrie au crescut de mai mult de patru ori, la peste 37 de miliarde de euro în 2016. Astăzi face parte din industriile cele mai inovatoare și mai performante ale țării.

Iar sectorul continuă să crească: analiștii din industrie prognozează că între 30-35.000 aeronave noi vor fi puse în funcțiune în următorii 20 de ani pentru a satisface cererea tot mai mare la nivel mondial în acest domeniu, ceea ce conduce la o nouă epocă de aur a aviației. Ca un hub pentru industria aerospațială la nivel mondial, Germania este țara jucătorilor de vârf atât din aviația civilă cât și cea de apărare.

Combinația dintre nivelul de top al infrastructurii de cercetare și dezvoltare cu baza sa de puternică de producție, conferă investitorilor internaționali puterea de a dezvolta tehnologii de ultima oră pentru nevoile industriei aerospațiale de mâine.

Comparativ cu alte țări cu rol important în industria aerospațială, precum SUA, Canada și Franța, combinația dintre o bază puternică de fabricație, talent și eficiența costurilor, reprezintă un avantaj competitiv unic pentru investitori.

În afară de puterea sa de aprovizionare și de fabricație, Germania este de asemenea țara a două mari companii aeriene de pasageri precum și uneia dintre cele mai mari companii de transport și logistică din lume.

Sorry, no attachments exist.