Irena Ioana Șoș

Consultant
Market Entry and Business Development

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucureşti

+40 21 207 91 46
+40 21 223 15 38
Trimite un e-mail

Master Build SRL

Fondată în 2005, Master Build SRL este una dintre cele mai experimentate companii de dezvoltare imobiliară și construcții din România. Master Build SRL dezvoltă parcuri industriale, facilități de producție, proiecte imobiliare comerciale și proiecte cu funcțiuni mixte pe întregul teritoriul României, cât și în Europa sau alte regiuni geografice ale lumii.

Branșă conform CAEN:
4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale

Certificate/Standarde de calitate: ISO 14001; OHSAS 18001; ISO 9001; SME - Romania

Limbă corespondență: Engleză, Franceză

Adresă 1: Str. Sofia, nr. 21

Oraș: București

Cod poștal: 011838

Țară: România

Telefon: 0040 314253547

Fax: 0040 248610330

E-Mail: office@masterbuild.ro

Website: www.masterbuild.ro

Produse: Profile din oțel cu aripi inegale, se folosesc în construcția de hale metalice, diverse construcții metalice, garduri, porți, stâlpi, întărituri sau protecții pentru diverse piese, utilaje; Flashing-uri pentru: ancadramente ferestre și uși, luminatoare, uși exterioare, uși secționale, închideri perimetrale interioare și exterioare; Profile curbe pentru fațadă; Jgheaburi și burlane; Casete decorative pentru fațadă cu o gamă variată de culori, dimensiuni și forme. Grosimile variază de la 0,5mm la 0,75mm pentru tablă prevopsită și până la 3mm la tabla zincată; Tubulaturi de ventilații; Debitări plasmă, perforări și diverse lucrări de tinichigerie industrială.

Servicii: Antrepriză generală; Anvelopante: sisteme integrate de învelitori și fațade utilizând panouri sandwich, casete fațadă, casete structurale, tablă sinus, vată minerală, membrane hidroizolante (bitum, PVC, TPO, EPDM, lichide); Tâmplărie de aluminiu; Învelitori rezidențiale: tablă plană, țiglă metalică, țiglă cu acoperire de piatră, țiglă ceramică și altele; Proiectare, consultanță, management de proiect; Execuție și montaj structuri metalice; Construcții speciale pentru parcuri fotovoltaice.

Argumente de vânzare: Master Build SRL livrează proiecte "design & build" sustenabile pe întreg teritoriul României, în Africa, Europa Centrală și în oricare altă zonă geografică de interes. Construim atât pentru Ambasada Statelor Unite ale Americii sau NSPA - unitatea de achiziții a NATO, cât și pentru mari clienți comerciali precum SKANSKA, CTP, Auchan, Webasto, One United Properties , McDonald's, ECC, Carrefour, Delamode.

Data înființării:
2005

Nr. angajați:
57

Cifră de afaceri 2019:
5,45 Mil. Euro

Cotă export %:
40

Branșe:
Construcții de clădiri. Lucrări de geniu civil. Lucrări speciale de construcții și instalațiiConstrucții metalice și produse din metal