Irena Ioana Șoș

Consultant
Market Entry and Business Development

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucureşti

+40 21 207 91 46
+40 21 223 15 38
Trimite un e-mail

Master Build SRL

Master Build SRL este o companie profesionistă de construcții, cu reputație și tradiție, fiind activă în domeniul lucrărilor industriale începând cu anul 2005. Echipa noastră se mândrește cu expertiza și competențele sale, furnizând servicii personalizate pentru o gamă variată de construcții industriale, comerciale și pentru proiecte de renovări.

Branșă conform CAEN:
4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale

Certificate/Standarde de calitate: ISO 14001; OHSAS 18001; ISO 9001; SME - Romania

Limbă corespondență: Engleză, Franceză

Adresă 1: Str. Drumul Fermei, nr. 79

Oraș: Popești Leordeni

Cod poștal: 077160

Țară: România

Telefon: 0040 752299701

Fax: 0040 248610330

E-Mail: office@masterbuild.ro

Website: www.masterbuild.ro

Produse: Profile din oțel cu aripi inegale, se folosesc în construcția de hale metalice, diverse construcții metalice, garduri, porți, stâlpi, întărituri sau protecții pentru diverse piese, utilaje; Flashing-uri pentru: ancadramente ferestre și uși, luminatoare, uși exterioare, uși secționale, închideri perimetrale interioare și exterioare; Profile curbe pentru fațadă; Jgheaburi și burlane; Casete decorative pentru fațadă cu o gamă variată de culori, dimensiuni și forme. Grosimile variază de la 0,5mm la 0,75mm pentru tablă prevopsită și până la 3mm la tabla zincată; Tubulaturi de ventilații; Debitări plasmă, perforări și diverse lucrări de tinichigerie industrială. Serviciile oferite de companie; Antrepriză generală; Anvelopante: sisteme integrate de învelitori și fațade utilizând panouri sandwich, casete fațada, casete structurale, tablă sinus, vată minerală, membrane hidroizolante (bitum, PVC, TPO, EPDM, lichide); Tâmplărie de aluminiu; Învelitori rezidențiale: tablă plană, tiglă metalică, țiglă cu acoperire de piatră, țiglă ceramică și altele; Proiectare, consultanță, management de proiect; Execuție și montaj structuri metalice; Construcții speciale pentru parcuri fotovoltaice;

Servicii: Antrepriză generală; Anvelopante: sisteme integrate de învelitori și fațade utilizând panouri sandwich, casete fațadă, casete structurale, tablă sinus, vată minerală, membrane hidroizolante (bitum, PVC, TPO, EPDM, lichide); Tâmplărie de aluminiu; Învelitori rezidențiale: tablă plană, țiglă metalică, țiglă cu acoperire de piatră, țiglă ceramică și altele; Proiectare, consultanță, management de proiect; Execuție și montaj structuri metalice; Construcții speciale pentru parcuri fotovoltaice.

Argumente de vânzare: Suntem dedicați înțelegerii în profunzime și satisfacerii cerințelor clienților noștri la cele mai înalte standarde de calitate, livrăm produse și proiecte sustenabile.

Data înființării:
2005

Nr. angajați:
75

Cifră de afaceri 2018:
2,62 Mil. Euro

Cotă export %:
20

Branșe:
Construcții de clădiri. Lucrări de geniu civil. Lucrări speciale de construcții și instalațiiConstrucții metalice și produse din metal