Irena Ioana Șoș

Consultant
Market Entry and Business Development

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucureşti

+40 21 207 91 46
+40 21 223 15 38
Trimite un e-mail

Magda Design SRL

Sub brand-ul MAGDA DESIGN promovăm grupul de firme Teletim SRL si Magda Design SRL care au ca obiect principal de activitate producția și comercializarea mobilierului metalic simplu, mobilier metalic combinat cu pal, lemn și tapițerie, o gamă absolut completă de mobilă din pal sau lemn, canapele și fotolii. Magda Design SRL deține și o secție de tapițerie.

Grupul nostru de firme realizează produse în cantitățile dorite, de la unicitatea comenzilor individuale, particularizate, mergând până la comenzile de serie mare, toate acestea datorându-se utilării și dotărilor de excepție de generație 2016 pe care le deținem, dar în egală măsură și personalului calificat, foarte competent.

Realizăm pentru clienții noștri o gamă largă de mobilier, atât destinat căminului lor, cât și mobilier din gama Horeca, universitar, școlar, medical și office.

În domeniul casnic, producem în serie paturi metalice din fier forjat, scaune metalice de bucătărie și terase, somiere metalice cu lamele de fag, mobilier de bucătărie atât modular (de serie) cât și la comandă, canapele extensibile și rabatabile, paturi de pal, cu sau fără tapițerie, etc.

Colaborăm pe termen lung cu o serie de societăți pentru care realizăm subansamble de mobilier, precum și servicii de debitare, frezare și căntuire.

Produsele noastre sunt autorizate calitativ prin ISO 9001/2015.

Vizitați paginile noastre de prezentare și magazinele online, accesând www.magdadesign.ro, www.paturimetalice.ro, www.emag.ro/vendors/magdadesign/all-products, www.emag.ro/vendors/consuepv/all-products, www.facebook.com/MagdaDesignMobilier/?ref=br_rs.

Youtube: www.youtube.com/watch?v=TLJJcqrbEGA

Branșă conform CAEN:
3101 - Fabricarea de mobilă pentru birouri și magazine

Certificate/Standarde de calitate: ISO 9001/2015

Limbă corespondență: Engleză, Germană, Franceză

Adresă 1: Str. J. H. Pestalozzi, nr. 22

Oraș: Timișoara

Cod poștal: 300115

Țară: România

Telefon: 0040 256295710

Fax: 0040 256295710

E-Mail: magda@magdadesign.ro

Website: www.magdadesign.ro

Produse: Mobilier pal, combinație mobilier pal și structură metalică, mică tapițerie (scaune, canapele).

Servicii: Realizare produse de mobilier cu modele proprii sau după modelele cerute de client.

Argumente de vânzare: Produsele noastre sunt de calitate înaltă, cu finisări bune. Avem capacitate de a lucra serie mare atât la mobilierul metalic cât și tâmplărie pal. La toate acestea se poate asocia și tapițeria. Pentru produsele noastre, unele protejate la OSIM ca design, invenții, avem certificări de calitate de la instituții omologate.

Data înființării:
18.11.1991 - Teletim SRL 20.11.2007 - Magda Design SRL

Nr. angajați:
33

Cifră de afaceri 2018:
0,7 Mil. Euro

Cotă export %:
5,85

Branșe:
Producția de mobilier și prelucrarea lemnului