Irena Ioana Șoș

Consultant
Market Entry and Business Development

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucureşti

+40 21 207 91 46
+40 21 223 15 38
Trimite un e-mail

ICT Logistics Technology SRL

ICT Logistics Technology SRL este o companie de transport daneză având 13 sedii în 11 țări. Începând cu aprilie 2009 compania este activă și în România.

Biroul din România oferă linii de transport zilnic  către și dinspre Danemarca, Italia, Belgia, Olanda, Germania, Suedia, Norvegia și transporturi complete sau încărcături parțiale cu autocamionul către și dinspre Rusia, Ucraina, Kazahstan, Turcia.

Oferă soluții rapide de transport către și dinspre Spania, Franța, Cehia, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia și Polonia.

Compania oferă timp de transport scurt, prețuri fixe pe perioada contractului, preluare și livrare marfă după program fix sau flexibil. Firma are propria rețea de depozite și poate oferi asistență logistică 24h peste tot în România.

Sorry, no attachments exist.

Branșă conform CAEN:
4941 - Transporturi rutiere de mărfuri

Certificate/Standarde de calitate: ISO 9001; ISO 14001; AAA; AEO

Limbă corespondență: Engleză

Adresă 1: Str. Constantin Sandu-Aldea, nr. 15

Oraș: București

Cod poștal: 012061

Țară: România

Telefon: 0040 756077600

Fax: 0040 212110835

E-Mail: mte@ict-as.dk; ggv@ict-as.dk

Website: www.ict-as.dk

Servicii: Compania oferă timp de transport scurt, prețuri fixe pe perioada contractului, preluare și livrare după program fix sau flexibil. Firma are propria rețea de depozite și poate oferi asistență logistică 24h peste tot în România. ICT are experiență vastă în procesarea tuturor tipurilor de transport, pornind de la transporturi mici de mărfuri periculoase, transporturi ce necesită păstrarea unei anumite temperaturi și până la transporturi de sarcini grele și importante. Ambiția noastră este să fim cei mai buni din branșă și să oferim servicii profesionale la cea mai înaltă calitate. Atuurile noastre sunt staff-ul nostru experimentat și bine pregătit și relația noastră strânsă cu clienții.

Argumente de vânzare: Oferim soluții de transport și logistică adaptate nevoilor individuale ale clienților noștri pentru a-i ajuta să își îmbunătățească poziția competitivă pe piață. Suntem pro-activi, responsabili și promovăm modelul de business open minded. Colaborăm cu clienții noștri în fiecare etapă a procesului de transport. Considerăm că aceste elemente sunt cei mai importanți factori în cadrul parteneriatului cu clienții noștri.

Data înființării:
01.04.2009

Nr. angajați:
8

Cifră de afaceri 2018:
50 Mil. Euro

Branșe:
Servicii de transport și logistică