Irena Ioana Șoș

Consultant
Market Entry and Business Development

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucureşti

+40 21 207 91 46
+40 21 223 15 38
Trimite un e-mail

Brisk Group Consulting & Development SRL

Grupul Brisk este o companie privată independentă care oferă servicii de consultanță de înaltă calitate în domeniul construcțiilor. Cu o experiență diversă în multe sectoare și industrii, precum și capacitatea dovedită de livrare cu succes pentru o serie de proiecte de la mari la mici, ne concentrăm și ne angajăm să satisfacem nevoile clienților noștri.

În prezent, livrăm proiecte atât în România, cât și pe plan internațional. Suntem implicați pe piața românească în furnizarea de proiecte în sectoarele: rezidențial, retail, de birou, hoteluri, spital și farmaceutic pentru unii dintre cei mai mari clienți prezenți pe această piață.

Branșă conform CAEN:
711 - Activități de arhitectură, inginerie și servicii de consultanță tehnică legate de acestea

Certificate/Standarde de calitate: ARIC; ISO 9001; ISO 14001; ISO 18001

Limbă corespondență: Engleză, Franceză, Rusă

Adresă 1: Str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, nr. 41A

Oraș: București

Cod poștal: 011353

Țară: România

Telefon: 0040 217944054

E-Mail: m.garstea@briskgrp.com

Website: www.briskgrp.com

Servicii: Project Management; Cost Management; Project Controls; Programme Management; Development Management; Development Monitoring; Design; Risk Management; Construction; Management; Sustainability; Project Engineering; Project Controls in Precast Concrete.

Argumente de vânzare: Noi oferim clienților noștri plus valoare: Experiență în industria construcțiilor, diminuarea riscurilor, oportunități, minimizarea incertitudinii, agile management, predictibilitatea proiectului, supravegherea costurilor proiectului și îmbunătățirea termenului de livrare, creșterea calității, sporirea încrederii. 

Data înființării:
2016

Cifră de afaceri 2019:
0,08 Mil. Euro

Branșe:
Activități profesionale, științifice și tehniceConstrucții de clădiri. Lucrări de geniu civil. Lucrări speciale de construcții și instalații