Irena Ioana Șoș

Consultant
Market Entry and Business Development

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucureşti

+40 21 207 91 46
+40 21 223 15 38
Trimite un e-mail

Delegație de afaceri la „Moldova Automotive Days”

Data: 25.04.2017

Locație: București

AHK România organizează o delegație de afaceri la evenimentul „Moldova Automotive Days” din cadrul „Moldova Business Week” la Chișinău, Republica Moldova în perioada 14-15 noiembrie 2019. Acest eveniment este organizat de către Asociația Patronală din Industria Prelucrătoare din Moldova și Agenția de Investiții sub Înaltul Patronaj al Guvernului Republicii Moldova.

Programul delegației prevede pe 14 noiembrie participarea la conferință, cât și la întâlnirile B2B cu furnizori locali din Republica Moldova din domeniile: automotive, mecatronică, construcții de mașini, construcții metalice, prelucrări mecanice, electronică, injecție mase plastice, activități de proiectare și inginerie, dezvoltare de software, transport.

Pe data de 15 noiembrie este prevăzut un program cu vizite la producători locali și investitori, cât și la Universitatea Tehnică a Moldovei.

Mai multe detalii referitoare la delegație regăsiți aici: www.ahkrumaenien.ro/ro/events/event-detalii/delegatie-de-afaceri-la-moldova-automotive-days/

Sorry, no attachments exist.